Οικονομική Ενίσχυση

Εσύ για τα ζώα

Η Φιλοζωική δεν επιδοτείται ούτε από το κράτος ούτε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Αποκλειστικοί πόροι της είναι οι συνδρομές, οι δωρεές και οι χορηγίες των μελών και των φίλων της, έσοδα από εκδηλώσεις για υλοποίηση συγκεκριμένης δράσης και τέλος από εκποίηση κληροδοτημάτων που της εμπιστεύονται διάφοροι ευεργέτες. Η εκποίηση γίνεται με απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων και διατίθεται αποκλειστικά για τη δημιουργία υποδομής, εγκαταστάσεων και μέσων βοήθειας για τα ζώα.

Αν και εσείς επιθυμείτε να προσφέρετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, ή άλλη μορφή δωρεάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας στο τηλ. 2842027512. Οι δωρεές και χορηγίες σας αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικότερη βοήθεια στα αδέσποτα ζώα της χώρας. Συγκεκριμένα: θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες για την περίθαλψη μεγαλύτερου αριθμού αδέσποτων ζώων, να πραγματοποιούμε καθημερινές επιχειρήσεις για τη διάσωση ζώων. Σημειώστε πως οι δωρεές και οι χορηγίες σας εκπίπτουν από την εφορία.

Το κόστος εγγραφής στο σύλλογο είναι 20.00 ευρώ. Όποιος από τα προηγούμενα και τα νέα μέλη επιθυμεί να κατοχυρώσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, καλείται να πληρώσει την ετήσια συνδρομή του τρέχοντος έτους, το κόστος το οποίου συνεχίζει να είναι ίδιο με το ποσό του υπάρχοντος καταστατικού δηλαδή 30.00 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Τονίζουμε ότι η παρουσία και η υποστήριξη σας είναι απαραίτητη ακόμα κι αν δε μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά ή δεν επιθυμείτε την ένταξη σας στο σύλλογο ως τακτικά μέλη αυτού.