Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ στα εγγεγραμμένα μέλη του μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ/ΕΣΚ

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας απευθύνει στα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των δημοσίων Ι.Ε.Κ. και των δημοσίων Ε.Σ.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ., ανά ειδικότητα και μάθημα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία αφορά σε μαθήματα του εαρινού εξαμήνου κατάρτισης 2023Α.

Η δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά εντός του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ/ΕΣΚ, από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:00 έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:00, ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ” ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΚ-ΕΣΚ.

Πηγή