Εκδήλωση για το σύγχρονο επιχειρείν, με τον Ηλία Σαραντόγλου

oxygen

Tην Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου o κ. Ηλίας Σαραντόγλου, συνιδρυτής και CTO (Chief Technology Officer) του Oxygen Pelatologio, παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση-συζήτηση με τους σπουδαστές του Τμήματος «Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής». Η συνάντηση είχε σκοπό να βοηθήσει και να εμπνεύσει τους νέους και τις νέες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αλλά και να τους ενημερώσει σχετικά με θέματα που αφορούν την τεχνολογία, τη καινοτομία και τον χώρου του σύγχρονου επιχειρείν.

Οι 3 βασικές θεματικές που αναλύθηκαν στην εκδήλωση ήταν:
– Η πορεία του Ηλία Σαραντόγλου προς την καταξίωση και την επιτυχία.
– Η Oxygen και η θέση της στον χάρτη των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας.
– Συζήτηση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες στο χώρο του διαδικτύου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του εκπαιδευτή πληροφορικής Κου Αλεβίζου Χρυσοβαλάντη, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Ιεράπετρας, στα πλαίσια μιας ευρύτερης πολιτικής ανοίγματος του ΔΙΕΚ προς την κοινωνία και με στόχο η συμβουλευτική σταδιοδρομίας να αποτελεί βασικό στοιχείο των υπηρεσιών κατάρτισης του ΔΙΕΚ Ιεράπετρας.

Σχετικά με την εταιρεία Oxygen

Η Oxygen ιδρύθηκε το 2020 από τον Ηλία Σαραντόγλου και Βαγγέλη Γράσσο, ως εξέλιξη της εσωτερικής εφαρμογής ERP που κατασκεύασαν και χρησιμοποιούσαν από το 2017. Είναι ένας από τους 5 πρώτους Αδειοδοτημένους Παρόχους Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ, και σήμερα απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη, και είναι σε θέση να παρέχει τις καλύτερες online υπηρεσίες με άμεση τεχνική υποστήριξη.

Η Oxygen είναι μια ολοκληρωμένη cloud πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και συνολικής οργάνωσης μιας επιχείρησης και είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε την πρώτη 100% cloud ταμειακή. Επιπλέον προσφέρει λειτουργίες και εργαλεία όπως οι online πληρωμές μέσω Payment links, διαχείριση προσωπικού και συνολική οργάνωσης εσόδων, εξόδων και υποχρεώσεων. Είναι κατάλληλη για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις καθημερινές τους εργασίες.

Όραμα της Oxygen είναι να δημιουργήσει μία κορυφαία πλατφόρμα – σημείο αναφοράς για την αγορά η οποία θα συμβάλει ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των επιχειρήσεων. Μέσω των λύσεων ERP & ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρει, επιδιώκει να διευκολύνει τους πελάτες της στις πιο απλές αλλά και στις πιο πολύπλοκες διαδικασίες. Αποστολή της είναι να επαναπροσδιορίσει και να βελτιστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις ψηφιακές λειτουργίες τους. Μέσω της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών, προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται το προσωπικό τους, τις διαδικασίες και τις δραστηριότητές τους με αποτελεσματικότητα, ακρίβεια και ευελιξία και να εδραιώσουν μία πιο ανταγωνιστική παρουσία στο σύγχρονο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου επιχειρείν, καθώς αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη, την καινοτομία και την αποτελεσματική διαχείριση των περισσότερων επιχειρηματικών διαδικασιών. Η Oxygen, μέσα από τη χρήση τελευταίων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων, επιβεβαιώνει ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι απαραίτητος στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα.